Τρόποι αποστολής

Ακολουθώντας από το καλάθι σας τα βήματα για την πληρωμή και επιλέγοντας τρόπο αποστολής & τρόπο πληρωμής θα εμφανιστούν οι δυνατότητες που έχετε. Πάντα με αυτόματο τρόπο γίνεται ο υπολογισμός των εξόδων πριν να στείλετε την παραγγελία σας.

Aν επιλέξετε η παραγγελία σας να αποσταλεί με την Γενική Ταχυδρομική και η αξία της είναι έως €50, χρεώνεστε με €5 έξοδα αποστολής. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα €50, η αποστολή γίνεται δωρεάν. Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες.
Η Γενική Ταχυδρομική παραδίδει την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους περισσότερους αστικούς προορισμούς, μέσα σε 2 εργάσιμες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 3 εργάσιμες σε απομακρυσμένες περιοχές.


Aν επιλέξετε η παραγγελία σας να αποσταλεί με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (Απλό ταχυδρομείο, δεν είναι courier) και η αξία της είναι έως €100, χρεώνεστε με έξοδα αποστολής ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα €100, η αποστολή γίνεται δωρεάν εκτός από την περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή όπου θα επιβαρυνθείτε μόνο το επιπλέον κόστος της.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν παραδίδουν πάντα την αποστολή στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει και συνήθως σας αφήνουν ειδοποίηση για να παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας. Συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ανάλογα και την περιοχή.

Επίσης όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το φυσικό κατάστημα μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες διαφορετικά για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του καταστήματος θα ακυρωθεί αυτόματα.