Τρόποι αποστολής

Ακολουθώντας από το καλάθι σας τα βήματα για την πληρωμή και επιλέγοντας τρόπο αποστολής & τρόπο πληρωμής θα εμφανιστούν οι δυνατότητες που έχετε. Πάντα με αυτόματο τρόπο γίνεται ο υπολογισμός των εξόδων πριν να στείλετε την παραγγελία σας.

Aν επιλέξετε η παραγγελία σας να αποσταλεί με Ταχυμεταφορική (Courier) εντός Ελλάδας και η αξία της είναι έως €50, χρεώνεστε με €5 έξοδα αποστολής. Αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα €50, η αποστολή γίνεται δωρεάν. Οι ταχυμεταφορικές (courier) με τις οποίες συνεργαζόμαστε
 παραδίδoυν συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους περισσότερους αστικούς προορισμούς, μέσα σε 2 εργάσιμες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 3 εργάσιμες σε απομακρυσμένες περιοχές.


Επίσης όσοι επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το φυσικό κατάστημα μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες διαφορετικά για λόγους εύρυθμης λειτουργίας του καταστήματος θα ακυρωθεί αυτόματα.